Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Τετάρτη 1/10 βρεθήκαμε στο χώρο του κτήματος για άλλη μια φορά και εκφράσαμε τις ανησυχίες μας σε σχέση με τις εξελίξεις, ενώ, επίσης, καθορίσαμε τις επόμενες ενέργειές μας. Το γεγονός ότι παρά τις προσπάθειές μας για να προχωρήσει ο δήμος στον καθαρισμό του κτήματος ο καθαρισμός αυτός ποτέ δεν έγινε σε ολόκληρο το χώρο. Ο χώρος από την πλευρά της Κωνσταντινουπόλεως δεν καθαρίστηκε ποτέ. Πολλή συζήτηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν καθαρίστηκε ο χώρος τον οποίο διεκδικεί η τεχνική εταιρεία για να χτίσει.



Παράλληλα καμιά εξέλιξη δεν υπήρξε για την αποζημίωση του ιδιοκτήτη. Ούτε ενέργειες έγιναν ώστε να συναφθεί κάποιο δάνειο και να αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης ούτε ασκούνται πιέσεις προς την κεντρική εξουσία να διαθέσει το απαιτούμενο ποσό. Η αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε τις ενέργειές μας και για το σκοπό αυτό θα κινηθούμε σε δύο κατευθύνσεις.



Θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις στο Διαμερισματικό και στο Δημοτικό Συμβούλιο με ερωτήσεις. Θα ζητήσουμε απαντήσεις για τις εξελίξεις σε σχέση με τις αγορές των δεσμευμένων χώρων από τη Δημοτική Αρχή και θα απαιτήσουμε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειές για να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες και να αποδοθούν οι χώροι στους κατοίκους. Παράλληλα, θα προκαλέσουμε ερωτήσεις από Βουλευτές για να απαντήσει η κεντρική εξουσία σε τι ενέργειες θα προχωρήσει ώστε να βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων του Περιστερίου.


Επιτροπή Κατοίκων για το κτήμα ΠΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: